برگزاری جشنواره غذا به مناسبت روز جهانی غذا
روز دوشنبه مورخ 96/7/24 جشنواره غذاهای سالم و بومی در پردیس حضرت معصومه(س) برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی پردیس حضرت معصومه (س) قم؛ این مراسم با حضور دکتر زارعی و جناب آقای محمدپور سرپرست و معاون هماهنگی مدیریت امور پردیس های استان، سرپرست، معاونین ، کارکنان و دانشجومعلمان پردیس برگزار و انواع غذاهای بومی و محلی و سالم به معرض نمایش گذاشته شد. در ادامه داوران با توجه به معیارهای غذای سالم و اهمیت تنوع مواد غذایی، غذاهای موجود را بررسی نمودند.
قابل ذکرمی باشد به تمامی شرکت کنندگان در جشنواره لوح تقدیر و برای 5 نفرازبرگزیدگان هدایایی به رسم یادبود در نظر گرفته شد.